Rólam

Lehet projektmenedzsernek születni? Lehet a szervezés, mint képesség genetikailag kódolva? Akár igen, akár nem, ami biztos: szüleim, akiknek első gyereke vagyok, a hetvenes évek közepén hajdúszoboszlói SZOT üdülőben „kultúrosként” ismerték meg egymást és lettem szerelmük gyümölcse én is.

Egész gyerekkoromban, majd fiatalon is megtaláltak az ilyen jellegű, szervezős feladatok: általános iskolában iskola tévé, katonai középiskolában osztályparancsnok. Aztán elindult a projekt vonal és sokszor voltam jó helyen, mondtam jókat, ami által megvalósult ez a pályakép, aminek talán a közepém járok. Pont mostanra jöttem rá, értettem meg, hogy vannak delivery típusú erőforrások és én közéjük tartozom. Néhány kivételtől eltekintve a tanácsadósdi, az oktatás, a tréning nem az, ami nekem katartikus élményt hoz. Persze a projektvezetésnek is vannak olyan elemei, amiktől néha hányni támad kedvem. Aztán elmúlik.

Tudom, mi az, amit jól csinálok és amivel szívesen foglalkozom. Ezekben szívesen segítek bárkinek, ha megtaláljuk benne a mindenkinek optimális megoldást. Vannak olyan projektek, amikre büszke vagyok, és úgy értékelem, kifejezetten szerepem volt a sikerükben.

Részletes szakmai profilomat a LindenIn-en tudja áttekinteni.

Amennyiben a rövid bemutatkozás után úgy látja, érdemes beszélgetnünk, keressen meg egy rövid üzenettel, amit az alábbi elérhetőségeimre tud elküldeni.

Szalkai Gergely

projektmenedzsment és IT menedzsment szakértő, újságíró

nagyvállalati projektek menedzselése, informatikai szabályzatírás, podcast műsorvezetés, szakmai rendezvények konferálása

gszalkai@Sszalkaigergely.hu

+36306357681